Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politistNici acest sfârşit de an nu a fost unul fără evenimente pentru poliţiştii rutieri din Prahova. Trecerea dintre ani a însemnat, printre altele, şi oprirea în trafic a şoferilor beţi sau a altora care au condus condus maşini fără a avea permis de conducere. Cei prinşi au început anul 2014 cu dosare penale noi pentru infracţiuni la Codul Rutier.

Iată câteva infracțiuni constatate de polițiștii prahoveni, potrivit comunicatului de presă al IPJ Prahova

La data de 31.12.2013, în jurul orei 22.09, polițiti din cadrul Postului de Poliție Vărbilău, în timp ce efectuau serviciul la intersecția D.J. 102 cu D.J. 100 G, pe raza comunei Vărbilău, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.
În urma verificărilor, a rezultat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.
Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de articolul 86, aliniatul 1, din O.U.G. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice.

La data de 01.01.2014, în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Bălțești, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier la intersecția D.N.1A cu D.J. 102 L , au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Vălenii de Munte, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 87, aliniatul 1 din O.U.G.. 195 / 2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, cercetările fiind continuate de polițiști din cadrul Postului de Poliție Gornet.

La data de 01.01.2014, în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Plopeni, în timp ce executau, pe DJ 218, o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță rutieră, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‖conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală‖, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 87, aliniatul 1 din O.U.G.195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice.

La data de 02.01.2014, în jurul orei 00.10, polițiști cadrul Poliţiei Orașului Băicoi, Compartiment Siguranță Publică, împreună cu un lucrător jandarm din cadrul Grupei Mobile de Jandarmi Băicoi, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Republicii, în apropierea intersecției cu Aleea Timiș, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

La data de 02.01.2014, în jurul orei 01.25, un polițist din cadrul Postului de Poliție Tomșani, în timp ce executa activități specifice, a oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat.
Procedându-se la verificarea documentelor, s-a constatat faptul că valabilitatea dovezii înlocuitoare pentru permisul de conducere categoria B, era expirată.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform articolului 86, aliniatul 2 din O.U.G. 195 / 2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice.

Sursa: IPJ Prahova

Back To Top