Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adrian nastaseBaroul Bucureştia decis astăzi să îl excludă din avocatură pe Adrian Năstase. Decanul baroului, avocatul Ilie Iordăchescu, a susţinut că Baroul a fost nevoit să ia această decizie pe considerentul că este lezată profesia de avocat.

"Astăzi, am discutat din altă perspectivă, creându-se o nouă conjunctură, şi anume după a doua condamnare Consiliul a fost nevoit să aprecieze că trebuie exclus din profesia de avocat pe considerentul că este lezată profesia de avocat.

Cel puţin din cunoştinţele mele toţi avocaţii care au fost condamnaţi şi care şi-au executat în regim de detenţie închisoarea pe care a trebuit să o suporte nu au mai revenit în profesie, ei s-au îndreptat spre alte profesii, spre alte joburi, în niciun caz nu s-au adresat Baroului Bucureşti după executarea pedepsei", a spus Iordăchescu.

Anterior, decanul baroului, avocatul Ilie Iordăchescu a explicat că situaţia lui Năstase va fi analizată prin prisma noii condamnări de 4 ani de înschisoare în dosarul Zambaccian. Baroul Bucureşti a decis în 2013 să îi apere reputaţia de avocat a lui Năstase şi să-l menţină în avocatură după sentinţa definitivă de doi ani de închisoare pe care acesta a primit-o în dosarul Trofeul Calităţii.

Sursa: gandul.info

Back To Top