Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

contrabanda tigari perchezitiiÎn dimineața zilei de marți, 14 ianuarie, poliţişti din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Serviciul de Investigare a Fraudelor, au efectuat șase percheziţii în Ploiești și Lipănești.

Poliţiştii au depistat și condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova patru persoane, suspectate de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și evaziune fiscală, urmând ca la finalizarea audierilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 81,365 kg de tutun, 7.900 țigarete de contrabandă, 3.549 țigarete contrafăcute cu ajutorul a două mașini, una electrică și cealaltă manuală, totodată fiind ridicate 1.573 tuburi goale țigarete.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a suspecţilor este de aproximativ 100.000 de lei, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova într-un comunicat trimis presei.

{avsplayer videoid=29 width=690 height=400}

Back To Top