Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

carne porcD.S.V.S.A. Prahova a transmis sinteza acţiunilor de control realizate în perioada sărbătorilor. Dacă unele firme au fost amendate pentru condiţiile în care păstrau carnea destinată vânzării, zeci de producători au primit sancţiuni pentru porci fără acte.

Controalele pe care inspectorii sanitar-veterinari din Prahova le realizează la producătorii şi comercianţii de carne de porc, în perioada sărbătorilor de iarnă, au devenit barometrul pieţei în ceea ce priveşte legalitatea. Şi de această dată, verificările au fost urmate de amenzi consistente.

Astfel, pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare, au fost controlate 352 de unităţi de procesare, depozitare, expunere şi comercializare de produse alimentare de origine animală şi nonanimală (carmangerii, măcelarii, super/hypermarcheturi, magazine alimentare, depozite alimentare, laboratoare de cofetărie-patiserie, restaurante, fast-food-uri, pieţe agroalimentare, etc.). Potrivit datelor DSV, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.000 lei. Dintre acestea, trei sancţiuni, în valoare totală de 2.400 lei, pentru etichetare şi depozitare în condiţii necorespunzătoare, o sancţiune de 600 de lei pentru condiţii de igienă necorespunzătoare şi o sancţiune de 2.000 de lei pentru depozitare în condiţii necorespunzătoare de igienă.

Nici producătorii nu au scăpat de amenzi. Inspectorii DSV însoţiţi de echipe ale Inspectoratului de Poliţie Prahova au verificat 44 de crescători şi comercianţi de porci, care vindeau porcine în zona limitrofă târgurilor săptămânale de la Vălenii de Munte, Băicoi, Drăgăneşti, Urlaţi, Măneciu, Vâlcăneşti. Pe lângă faptul că târgurile nu erau autorizate sanitar-veterinar, 33 dintre producători au primit sancţiuni contravenţionale în valoare de 33.600 de lei pentru numeroase nereguli. Principalele neconformităţi: porci neidentificaţi prin crotaliere şi lipsa documentelor sanitar-veterinare obligatorii, respectiv formularul de mişcare şi certificat de sănătate pentru animale din specia suine, aşa cum prevede legea.

Back To Top