Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

renovare camin culturalMinisterul Dezvoltării va aloca, în acest an, 92 de milioane de lei - nu mai puţin de 20 de milioane şi jumătate de euro pentru spaţii de recreere destinate pensionarilor, renovarea, modernizarea şi dotarea căminelor culturale din comune şi micile oraşe.

Suma este de şase ori mai mult decât în anul precedent şi cu aproape 25 de milioane de lei mai mult decât s-a cheltuit în România în acest scop din 2009 până azi. Pentru "Programul prioritar naţional pentru reabilitarea, modernizarea infrastructurii culturale şi dotarea aşezămintelor culturale din mediul mic urban", toate cele 426 de investiţii selectate de Ministerul Dezvoltării din 560 de cereri ar urma să se finalizeze sau să se apropie de sfârşit până în decembrie, titrează gandul.info.

Anul 2014, de trei ori electoral. 79% din primăriile finanţate sprijină USL

„Pentru anul 2014 se estimează un necesar de fonduri în suma de 92.000.000 de lei, fonduri care asigură finalizarea lucrărilor la 10 obiective de investiţii din programul anului 2013, preconizate a fi în execuţie în anul 2014 şi finanţarea parţială pentru 52 de obiective de investiţii noi", se arată în Legea bugetului.

O analiză făcută de gândul în privinţa apartenenţei politice a primarilor din localităţile ale căror proiecte au fost declarate eligibile arată că aceştia sunt în proporţie de aproape 80% susţinătorii deschişi ai USL. Astfel, pe lista aşezămintelor culturale din comune, numărul acestora este de 300, adică 79%, restul venind din PDL - 43, UDMR -8, PP-DD - 4, Independenţi - 1, Partida Romilor - 1.
În oraşele mici, proporţia celor aleşi sau trecuţi cu tot cu UNPR sub sigla USL scade la 76,5%, numărul lor fiind de 36 din 47. Nouă dintre primării aparţin oficial PDL, una are primar UDMR şi una este condusă de un independent.
În topul judeţelor cu cele mai multe aşezăminte culturale care vor fi dotate sau renovate în an electoral conduce Suceava - 31, pe primele locuri aflându-se însă şi Alba - 26, Botoşani -22, Mehedinţi, Caraş-Severin - câte 20, Tulcea - 19, Teleorman şi Călăraşi - 18 şi Timiş -17.

În zonele rurale, căminul cultural, altădată locul şedinţelor de partid, al balurilor şi al brigăzilor artistice, s-a adaptat vremurilor. Azi e bar, club, bodegă, discotecă şi, din când în când, spaţiu de desfăşurare al spectacolelor folclorice de campanie sau al Zilelor Comunei.

În ceea ce priveşte judeţul Prahova, a fost aprobată finanţarea Ministerului Dezvoltării, în anul 2014, pentru nouă aşezăminte culturale.

Citeşte mai multe AICI.

Back To Top