Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

doctorAproape toţi cei care au nevoie de un doctor spun că îi deranjează câte ceva la el. 83% din pacienţii americani sunt scoşi din sărite de către doctorii lor, conform unui sondaj realizat la Clinica Cleveland din SUA, publicat de Huffington Post.

83% dintre pacienţi spun că medicul face ceva care îi deranjează, iar aproape jumătate dintre ei spun că îi deranjează foarte mult, până chiar la agravarea bolii, să-şi aştepte rândul în cabinetul medicului, titrează adevarul.ro.

12% spun că îi deranjează la culme când medicul spune poveşti altora despre bolile sau istoricul lor medical, susţin cercetătorii de la Clinica Cleveland, SUA.

11% din bolnavi se enervează atunci când medicul îi grăbeşte, iar 6% au mărturisit că orele de consultaţii scurte îi scot din minţi.

4% din cei luaţi în considerare în cadrul sondajului au spus că îi deranjează când medicul nu-i ţine minte, iar acelaşi procentaj s-a declarat deranjat de faptul că pleacă de la cabinet fără un plan precis pentru sănătate, mai relatează sursa citată.

Dintre cei 1.019 adulţi intervievaţi, peste jumătate dintre ei cred că este posibilă o îmbunătăţire a relaţiei doctor-pacient.
Primul pas este ca medicul să nu mai grăbească pacientul.
Alţi 13% din bolnavi au menţionat şi că o altă îmbunătăţire ar fi posibilitatea de a contacta direct medicul lor, nu prin secretariat sau asistenta medicală.
Cel mai important lucru pe care îl vor toţi pacienţii de la medicii lor este empatia, unii fiind chiar dispuşi să uite dificultăţile obişnuite, cum ar fi reprogramarea medicului cu foarte puţin timp înainte de ora fixată sau perioada lungă de aşteptare la cabinet, dacă doctorul este înţelegător cu problema lor.
Pacienţii mai în vârstă sunt mai înţelegători cu medicul lor, dar au şi încredere mai mare în doctori decât pacienţii tineri.
Majoritatea pacienţilor nu ia drept bun tot ce spune medicul. Doar 36% din cei care au răspuns sondajului au declarat că au încredere în tot ce le spune doctorul şi că fac totdeauna ce au fost sfătuiţi.
49% au spus că, atunci când vorbesc cu medicul, pun întrebări şi îi provoacă mereu sfaturile, iar oamenii cu studii superioare sunt mai înclinaţi să facă asta, comparativ cu cei care au doar o diplomă de liceu.
Doar 14% dintre pacienţii de peste 65 de ani şi-au minţit medicul, faţă de 27% dintre cei tineri, iar motivul este că nu vor să fie judecaţi sau să li se ţină o prelegere, mai titrează adev.ro

Back To Top