Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ninsori ianuarieÎn cadrul Comandamentului de iarnă convocat de primul ministru, avertizarea autorităţilor naţionale este ca populaţia din judeţenele care intră sub incidenţa codului portocaliu şi cel galben de vânt şi ninsori, să amâne deplasările dacă nu este absolută nevoie.

Dacă va fi necesar, ANMH va prelungi codurile de avertizare până luni, 27 ianuarie. Sâmbătă, este posibil ca judeţene Prahova, Dâmboviţa, Teleorman şi Argeş să intre sub incidenţa codului portocaliu.

Pentru a prevenbi eventualele blocaje în trafic şi apariţia victimelor din cauza zăpezii viscolite pe carosabil, populaţia din judeţele de sud-vest, sud şi sud-est ale ţării este sfătuită să evite deplasările pe vreme rea, pe cât posibil.

Premierul victor Ponta a afirmat, în cadrul comendamentului de iarnă, că săptămâna viitoare vor fi modificate şi anumite proceduri de intervenţie în situaţiile de urgenţă.

MAI MULTE DESPRE VREMEA ÎN WEEKEND AICI

 

Back To Top