Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

incendiu acoperis iarnaÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Şerban Cantacuzino" al județului Prahova au fost solicitate pentru a degaja carosabilul de copacii căzuți din cauza greutății zăpezii, pentru a stinge mai multe incendii, dar și pentru a înlătura țurțurii care, din cauza temperaturilor mari, au devenit o problemă.

Brazi căzuți pe carosabil la Sinaia

Chiar în această dimineață, pompierii au fost anunțați că, pe DN1 în orașul Sinaia, doi brazi au căzut pe carosabil, îngreunând circulația. O echipă de pompieri a intervenit pentru înlăturarea copacilor de pe drum.

Bătrân blocat în casă

Tot în această dimineață, un echipaj ISU a intervenit pentru deschiderea forțată a unei uși dintr-un imobil din Ploiești, de pe strada Mihai Eminescu, după ce vecinii au anunțat că proprietarul, un bătrân de 82 de ani, a rămas blocat în baie.

Țurțuri periculoși

Ieri, din cauza temperaturilor destul de mari, zăpada de pe acoperișul unui imobil din Ploiești a început să se topească, pompierii fiind nevoiți să intervină pentru degajarea ţurţurilor de la o casă de pe Bulevardul Independenței.

Casele ca torțele

Nici de incendii nu au scăpat prahovenii. O casă din Câmpina a luat foc de la un sistem de încălzire defect, pompierii intervenind cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru lichidarea focului. Aproximativ 35 de mp de acoperiş din lemn, cu învelitoare lemn, s-au făcut scrum, dar și mai multe obiecte personale și documente din locuință. Valoarea pagubelor s-a ridicat la 10.000 lei.
Un alt incendiu a avut loc la o casă particulară din Telega, unde pompierii au intervenit tot cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Au ars 20 de metri pătrați de acoperiș, valoarea pagubelor fiind de 2.000 lei. Casa luase foc de la un burlan de fum neprotejat corespunzător, care s-a aprins de la scântei.

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit în 48 cazuri de urgenţă medicală de pe raza județului Prahova. În toate cazurile, răniții fiind monitorizați și transportați la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top