Categorie: Actual

examene sesiuneReprezentanții Universității Petrol Gaze din Ploiești au decis să amâne sesiunea de examene pentru studenții care nu pot ajunge la facultate din cauza drumurilor blocate în urma ninsorilor abundente.

Totuși, acesta nu este un motiv, pentru studenții care locuiesc în Ploiești sau pentru cei care sunt cazați în căminele UPG, să chiulească de la testările din sesiunea după primul semestru.

Aceeași măsură a fost luată și în urmă cu doi ani, când vremea nefavorabilă a împiedicat o mare parte dintre studenții care stau în alte localități să ajungă la examenele programate în această perioadă.

„Sesiunea decurge normal pentru toți studenții. Reprogramări vor fi făcute numai pentru cei care locuiesc în zonele afectate de cărerile masive de zăpadă și nu au putut ajunge la examenele normale: mai ales studenți din Buzău și Urziceni, după am văzut noi. Sesiunea durează până pe 16 februarie și este posibilitatea să nu se prelungească pentru că reprogramărilor pot fi făcute chiar și pentru ultima zi a sesiunii, în funcție de posibilitatea profesorilor. La noi, parcările au fost curățate, așa că studenții din oraș nu au nicio scuză să nu se prezinte la examene", ne-a declarat Mihai Coloja, rectorul UPG Ploiești.

Back To Top