Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

veselie zapadaCel mai probabil, elevii din Prahova nu vor reveni la școală până pe 10 februarie. Autoritățile intenționează să prelungească perioada de suspendare a cursurilor și în zilele de joi, 30 ianuarie și vineri, 31 ianuarie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

În continuarea săptămânii de suspendare a cursurilor, vine vacanța intersemestrială, așa că preșcolarii și elevii vor beneficia, în total, de două săptămâni libere.

Miercuri, în cadrul Comandamentului de Urgență care va avea loc la Prefectura Prahova, prefectul județului va propune prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor, dar decizia o vor lua reprezentanții Poliției Prahova, ISU și ai Serviciului de Ambulanță.

Atât profesorii cât și elevii așteaptă cu sufletul la gură această decizie. „Vom afla în mod oficial ce va decide Comitetul pentru Situații de Urgență după întrunirea de la lora 14.00. Deocamdată, știm sigur că reprezentanții Primăriei au propus această măsură, dar trebuie să aflăm dacă va fi aprobată la nivel de județ sau numai în Ploiești", ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Back To Top