Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri copac cazutImediat ce viscolul s-a potolit în Prahova, echipele pentru situații de urgență ale Inspectoratul „Șerban Cantacuzino" au fost solicitate în intervenții atât pentru asistență medicală, cât și în mai multe situații de dificultate rutieră.

Aproximativ 80 de acțiuni au fost pentru acordarea de asistență medicală de urgență pe teritoriul judeţului Prahova (75) şi Buzău (2), iar 6 intervenţii au fost pentru degajarea de copaci căzuți în localitățile Comarnic, Sinaia și Câmpina.
Cele mai dificile acțiuni de intervenție medicală s-au desfășurat în localităţile Baba Ana, de unde un copil cu febră a fost transportat la spital, în Găgeni (județul Buzău), unde un bărbat cu insuficienţă respiratorie a avut nevoie de asistență de urgență, dar și în Săhăteni (județul Buzău), unde un alt bărbat a suferit multiple fracturi după ce a căzut de la înălțime.
Aseară, drumul de acces către localitatea Baba-Ana era blocat, așa că a fost utilizată o autofreză pentru deplasarea echipelor medicale şi preluarea unei persoane cu insuficienţă respiratorie.

Pompierii au intervenit și în comuna Izvoarele unde o autoşenilată a fost deplasată pentru asigurarea accesului echipajelor de intervenţie Hidro la staţiile de pompare-distribuţie apă, în zone greu accesibile din satul Schiulești. Un alt utilaj de profil a fost folosit pentru deblocarea drumului de acces Telega - Bosilceşti.

Având în vedere prognoza meteo (temperaturi scăzute) pentru eliberarea căilor de acces în unităţile şcolare, sanitare, instituţii publice de interes comun, în dimineaţa zilei de joi, 30 ianuarie, 1.030 pompieri intervin pentru degajarea zăpezii în 81 localităţi.

La această oră, pe teritoriul judeţului Prahova sunt, încă, nealimentate parţial cu energie electrică patru localităţi: Comarnic, Măgureni, Poiana Câmpina și Provița de Jos. Sunt afectate de lipsa electricității peste 8.500 de consumatori.

Comitetul pentru Situații de Urgență informează că utilajele de deszăpezire acționează astăzi pe toate drumurile naționale și județene, dar, în perioada următoare, condițiile meteo nefavorabile de până acum ar putea avea și alte urmări cu riscuri pentru populație:

- formarea de ţurțuri ce pot genera accidentarea pietonilor;
- căderea/prăbușirea pe carosabil sau în parcări a unor arbori încărcați cu zăpadă;
- prăbușirea unor construcții ca urmare a greutății stratului de zăpadă de pe acoperiș;
- formarea de zăpoare/poduri de gheață pe unele cursuri de apă.

Back To Top