Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bilete tratament inghesuialaÎn timp ce o țară întreagă urmărea dezastrul din județele afectate de viscol, Guvernul Ponta a aprobat o hotărâre prin care suplimentează cu 20% numărul biletelor de tratament balnear pentru pensionari.

Hotărârea de Guvern, luată în şedinţa de miercurea trecută, a intrat în vigoare fără avertismente sau dezbateri publice, luni, la scurt timp după ce premierul Victor Ponta a anunțat, de la Palatul Victoria, înjumătățirea ratelor pentru datornicii cu venituri mici, titrează gandul.info.

Potrivit actului normativ, numărul biletelor de tratament balnear pentru pensionari, gratuite sau subvenționate în proporție de 50%, în 2014, este de 59.641, față de 50.352 în 2013.

Biletele vor ajunge la pensionari și asigurați din sistemul public, dar și beneficiari ai unor legi speciale: foști ofițeri MAI, MApN, SRI.
Banii sunt rezervaţi în buget într-un titlu special care însumează 310.809.000 de lei, aproximativ 7 milioane de euro.

În Prahova, anul trecut au fost depuse 12.750 de cereri pentru bilete de tratament, dar numai 7.259 de pensionari au și ajuns în stațiunile balneare, în limita locurilor disponibile.

Mai multe AICI.

 

Back To Top