Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

examen-evaluare-nationalaMiercuri, elevii claselor a VIII-a au susținut simularea examenului de Evaluare Națională la proba de matematică.

Peste 6650 de elevi prahoveni au participat la proba respectivă, însă au ieșit mai dezamăgiți decât s-a întâmplat la simularea examenului de Limba română.

Și de această dată testul s-a desfășurat cu subiecte unice, sub supraveghere video și baremuri clare de notare, iar în Prahova, potrivit datelor de la Inspectoratul școlar, nu au avut loc incidente.

Nici la matematică, elevii nu vor avea dreptul la contestații, dar notele obținute nu vor fi trecute în catalog.

Rezultatele simulărilor la Evaluarea Națională vor fi publicate pe data de 7 martie.

Anul trecut, promovabilitatea la Evaluarea națională a fost de 89,80% la limba română și 77,84% la matematică, însă principala problemă a fost diferența foarte mare, la unele școli, dintre media notelor obținute în cursul anului și notele obținute de către elevi la probele examenul propriu-zis, diferențe care ajungeau și la șase punte. În acest an, pentru prima dată, media de la Evaluarea Națională va conta în proporție de 75% la admiterea în liceu, iar media notelor din anul școlar va fi luată în considerare doar în proporție de 25%.

Evaluarea Națională 2014, de la sfârșitul clasei a VIII-a, va avea loc între 23 iunie și 25 iunie.

Iată subiectele la simularea pentru Matematică (sursa rtv.net)

subicte simulare matematica evaluare nationala

subiecte simulare matematica evaluare nationala 2

 

Back To Top