Categorie: Actual

simona halepDupă ce, în luna decembrie 2013, a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Bușteni, Simona Halep a primit luni, în folosință, de la autoritățile locale, un teren de 500 de metri pătrați.

Sportiva a primit terenul în baza „Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni",a precizat Primăria Bușteni printr-un comunicat.

Halep a fost primită de către primarul stațiunii, Emanoil Savin, cu pâine și cu sare, și a primit, alături de flori, două torturi dintre care unul în formă de rachetă de tenis, iar celălalt având forma trofeului câştigat în turneul de la Doha, relatează Mediafax.

Terenul primit de Halep se învecinează cu terenuri primite de alţi doi cetăţeni de onoare ai oraşului, Alina Dumitru şi Ionuţ Iftimoae, ambii prezenţi, luni, la semnarea contractului de către tenismenă.

„Am văzut astăzi și terenul, mi-am văzut şi vecinii şi cu siguranţă îmi voi construi o casă aici, ca să fac parte din Buşteni", a spus Simona Halep.

Mai multe AICI

Back To Top