Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

amenda-politieSenatul a respins, luni, proiectul noului Cod Rutier, prin care erau înăsprite sancţiunile pentru fapte cu pericol social deosebit și nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice.

Proiectul privind modificarea OUG 195/2002 prevedea înăsprirea sancţiunilor pentru fapte cu pericol social deosebit şi care influenţează direct siguranţa traficului, precum nerespectarea normelor privind trecerea la nivel cu calea ferată, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea pe autostradă pe contrasens sau a unui autovehicul a cărui înmatriculare este suspendată, dar şi pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 60 km/h, titrează romaniatv.net.

Senatul este prima cameră a Parlamentului sesizată cu privire la noul Cod Rutier.

Proiectul prevedea că amenzile contravenţionale se stabilesc în funcție de valoarea punctelor-amendă aplicate, un punct valorând, de la 1 ianuarie, 85 de lei.

Mai multe AICI

 

Back To Top