Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii evaziuneMai multe percheziții au avut loc, astăzi, la o grupare infracțională specializată în furturi din locuințe. Polițiștii prahoveni urmăresc depistarea unor obiecte furate, dar și reținerea a nouă suspecți. Vezi ce au găsit polițiștii la domiciliile vizate.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul I.J.P. Prahova, împreună cu polițiști din cadrul celorlalte unități de poliție și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, efectuează o percheziție la o societate comercială, precum și 15 percheziții domiciliare în Ploiești, Vălenii de Munte, Măneciu, Măgurele, Boldești-Scăeni, Gura Vitioarei, Predealul-Sărari, Izvoarele și Teișani.

 

Oamenii legii încearcă să depisteze mai multe bunuri furate care să dovedească vinovăția a nouă suspecți bănuiți că ar fi membri ai unei grupări infracționale specializate în comiterea de furturi din locuinţe, dar și să stabilească întreaga activitate infracțională a grupării.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 700.000 de lei.

Din imobilele perchiziţionate de poliţişti, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 100 de grame de bijuterii, posibil din aur, 150 de grame de bijuterii posibil din argint şi din alte metale comune, 50 de monede de colecţie, 26 de ceasuri de mână şi de buzunar, precum şi 2.350 de lei şi 300 de euro.

De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au ridicat, pentru cercetări, un dispozitiv cu ultra-sunete, folosit pentru îndepărtarea animalelor de pază, un dispozitiv cu electro-şocuri, un laptop şi două tablete, bunuri susceptibile a proveni din comiterea faptelor ilicite şi pentru comiterea de infracţiuni, precum şi alte mijloace materiale de probă.

În urma perchezițiilor, nouă persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

{avsplayer videoid=34 width=690 height=400}

Back To Top