Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

violÎn arestul preventiv de la Câmpina se află doi indivizi de 62, respectiv 63 de ani, care sunt acuzați de viol. Cazurile sunt cu atât mai șocante cu cât individul de 62 de ani și-a violat și omorât mama în vârstă de 87 de ani, iar al doilea și-a violat nepoata minoră, în vârstă de numai 13 ani.

Bătrâna de 87 de ani din Ploiești a fost găsită de o vecină care a sunat la numărul unic de urgență 112. Polițiștii însoțiți de procurori l-au reținut pe fiul victimei, acestuia întocmindu-i-se dosar de cercetare penală pentru viol urmat de decesul victimei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină legală Ploiești pentru cercetări, iar autorul se află în arestul IPJ Prahova, primind mandat de reținere de 30 de zile, după ce, inițial, a fost diagnosticat la secția de neuropsihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Al doilea caz s-a petrecut tot în municipiul Ploiești. O minoră de 13 ani a fost violată, în mod repetat, de bunicul acesteia din iunie 2013 până în februarie 2014. Potrivit primelor informații oferite de oamenii legii, ultima dată când autorul în vârstă de 63 de ani a violat-o a fost în ziua de 1 februarie, anul curent. În data de 23 februarie, victima, însoțită de bunica acesteia, s-a prezentat la secția de poliție. Oamenii legii au demarat cercetările, reținându-l pe suspect.

Acesta a primit mandat de reținere pentru 30 de zile, iar nepoata care a căzut victimă acestuia a fost internată în Centrul de Primiri Urgențe Cireșarii din Ploiești. Cazul a intrat și în atenția Direcției pentru Protecția Copilului.

Back To Top