Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

sedinta sala 200Vineri, 21 martie, la ora 12.00, în Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Județean Prahova. Iată ce vor supune aprobării consilierii județeni.

În cadrul ședinței CJ Prahova, doi dintre consilierii PDL își vor pierde această funcție din cauza renunțării la partidul pe listele căruia au fost aleși la scutinul din 10 iunie 2012. Este vorba despre vorba despre Constantin Băjinaru și Adrian Bălănescu. Din partea PDL este propus pentru funcția de consilier județean Gheorghe Necula, supleant pe lista aceluiași partid. De asemenea, el este propus pentru a face parte din comisia pentru sănătate, protecție socială, agricultură și activități sportive, dar pentru a deveni și reprezentant al CJ Prahova în AGA SC Brazi Industrial parc SA.
Și Cătălin Răzvan Niță își va pierde calitatea de consilier județean, în urma desprinderii de PP-DD, locul acestuia urmând a fi declarat vacant.
Prin HCJ, directorul adjunct al DGASDPC Prahova, Alexandru Bocioacă va prelua oficial interimatul la conducerea instituției, pentru șase luni.

Consilierii județeni vor mai supune votului bugetul de venituri și cheltuieli pentru SC „Ploiești Industrial Parc" S.A., Societatea Comercială „Plopeni Industrial Parc" S.A., Societatea Comercială „Brazi Industrial Parc" S.A., Societatea „Parc Industrial Bărcăneşti" S.A. şi Compania de Servicii Publice şi Energii Regenerabile Prahova S.A.

Tot în ședința de vineri va fi discutată alocare unor sume din bugetul CJ pentru continuarea unor proiecte în comun cu autoritățile publice locale. Astfel, orașului din Boldești-Scăeni îi vor fi alocați 500.000 de lei pentru Unitatea de Asistență Medico-Socială, iar comunei Fântânele 500.000 de lei pentru centrul rezidențial pentru persoane vârstnice și pensionari.

Supusă votului este și completarea listei bunurilor care aparţin domeniului public al județului Prahova, dar și trecerea din domeniul public în domeniul privat al judeţului Prahova, pentru scoaterea din funcţiune în vederea casării, a unor componente ale Staţiei de epurare Vălenii de Munte

Consilierii județeni vor mai supune votului indicatorii tehnico - economici pentru înlocuirea conductei de transport a apei potabile şi reabilitarea construcțiilor hidrotehnice aferente, de la staţia de tratare Schiulești la rezervorul de înmagazinare Gogon, orașul Slănic.

De asemenea, vor fi atribuite mai multe licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale.

VEZI TOATE PROIECTELE AICI

 

Back To Top