Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pensiiPensiile românilor vor fi majorate. Potrivit premierului Victor Ponta, 234.000 de pensionari vor primi mai mulţi bani. De majorare vor beneficia persoanele ieşite la pensie după data de 1 ianuarie 2011.

Anunţul a fost făcut luni de către premierul Ponta și de ministrul Muncii, Rovana Plumb. „Este vorba despre aplicarea indicelui de corecție, o aplicare justă a acestuia, pentru toți cei care s-au pensionat după 1 ianuarie 2011. Aplicarea justă a indicelui a fost necesară pentru a asigura o corelare mai bună între câștigul salarial avut și pensia obținută, pe de altă parte, aplicarea a fost necesară pentru a corecta nedreptățile Guvernului Boc", a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Potrivit acesteia, din 2009, punctul de pensie a rămas neschimbat până în 2013.

„234.000 de pensionari vor beneficia de suplimentări ale punctajelor şi, implicit, ale veniturilor. Creşterea medie este de 63 de lei per pensie. Prin acest proces de recalculare, ştergem discrepanţele care au creat frustrare şi umilinţă. Până la sfârşitul lui martie, toţi cei 234.000 de pensionari vor primi diferenţa de pensie aferentă lunilor noiembrie şi decembrie 2013. Efortul bugetar pentru această recalculare este, în 2014, de 23 de milioane de lei", a explicat ministrul Muncii.

Mai multe AICI

 

Back To Top