Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

absente nemotivatePotrivit legislației, dacă un elev acumulează, într-un semestru, între 10 și 19 absențe nemotivate, alocația pentru susținerea familiei scade cu 20%. Dacă elevul lipsește de 20 de ori fără motivație, ajutorul se înjumătățește, iar dacă numărul absențelor nemotivate este mai mare de 20, atunci familia pierde ajutorul financiar.

Alocația pentru susținerea familiei este acordată în bazaq unei declarații pe poropria răspundere asupra veniturilor, însoțită de actele doveditoare ale unui venit foarte mic și ale componenței familiei, dar și de dovada privind frecventarea cursurilor de către copiii din familie. Familiile au obligația să reactualizeze declarația din trei in trei luni, iar valoarea alocației pentru susținerea familiei este afectată în funcție de situația absențelor transmisă de către Inspectoratul Școlar Agenției de Plăți. În funcție de tipul familiei și numărul de copii, cuantumul alocației variază între 40 și 260 de lei. Problema cea mai mare este că mulți dintre copiii proveniți din familii sărace, pentru care aceste sume înseamnă un real ajutor, nu-și dau seama că nefrecventarea orelor le taie din venituri.

Peste 40.000 de familii din România au rămas fără ajutoare sociale din cauza absențelor nemotivate ale copiilor, în cursul acestui an școlar.

Cele mai mari probleme sunt în Dolj și Iași, spun autoritățile.

În București, în primele cinci luni ale anului școlar, elevii din Capitală au acumultat peste 2,5 milioane de absențe, cele mai multe la clasele a XI-a și a XII-a, în special la școli tehnologice. Potrivit statisticilor, aproximativ 40% dintre ccei care chiulesc frecvent ajung, în final, să abandoneze școala.

În Prahova, peste 1.000 de elevi au înregistrat, în acest an, peste 20 de absențe nemotivate, familiile lor pierzând, astfel, ajutoarele pentru susținere.

Mai multe AICI

Back To Top