Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

incendiuLuni seara, în jurul orei 18.00, pompierii din cadrul ISU Prahova au fost solicitați de urgență la un incendiu de mari proporții din localitatea Mizil unde fabrica Relaxa ardea ca o torță.

La locul intervenţiei s-au deplasat 12 autospeciale de intervenție și grupa operativă condusă de inspectorul şef colonel Nicolae Popescu.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu violență, pe o suprafață de 400 de mp în exteriorul clădirii, iar în interiorul clădirii, o hală întreagă de bureți ardea cu flacără pe o suprafaţă de aproximativ 5000 de mp.
Fumul gros, temperaturile foarte mari, presiunea scăzută din rețeaua interioară de hidranți ai societății și rezervele de apă insuficiente au făcut dificilă intervenția echipajelor care au reușit să lichideze incendiul în jurul orei 22.45.

S-au făcut scrum o mare parte din lemnul pregătit pentru confecționarea de mobilă, numeroase produse finite de mobilier, ambalaje, tapiţărie şi poliuretan, ceea ce înseamnă pierderi de miliarde.

În urma incendiului, nu au fost victime sau persoane rănite. Ancheta pentru stabilirea cauzei incendiului este în curs de desfășurare, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Back To Top