Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

control politieMarți, 1 aprilie, polițiștii din cadrul IPJ Prahova au descins în mai multe puncte comerciale din Ploiești pentru verificările specifice perioadei dinaintea sărbătorilor pascale. Amenzile s-au ridicat la 56.262 de lei și au fost urmate de confiscarea de bunuri neconforme, în valoare de 13.452 de lei.

Acțiunile desfășurate ieri de polițiștii prahoveni au vizat prevenirea și combaterea comerțului illicit, dar și siguranța publică.

Din 84 de autovehicule verificate de către poliștii rutieri, 18 au primit sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.265 de lei. Polițiștii au reținut un certificat de înmatriculare auto, dar au deschis și un dosar penal pentru de delapidare unui bărbat din Sângeru care a fost prins, la un control în Bucov, că transporta persoane fără să le elibereze bilete, deși avea tichetele de călătorie.

Tot ieri, polițiștii au descoperit că un agent economic din Ploiești vindea peste 7.300 de pungi de semințe expirate, importate din Bulgaria. Amenda pentru că a pus în pericol siguranța consumatorilor s-a ridicat la 20.000 de lei, iar toată cantitatea de semințe, în valoare de 11.775 de lei, a fost confiscată pentru distrugere.

După cele două razii de la Complexul Nord, unde au dat nouă amenzi pentru diverse nereguli, polițiștii și-au îndreptat atenția către Halele Centrale. Primele care au primit amendă au fost vânzătoarele ambulante de genți, cărora li s-a confiscat toată marfa găsită. Au urmat florăresele care rămas fără 431 de fire de flori, dar și comercianții de legume și fructe cărora le-au fost confiscate 136 de kg de marfă pentru care nu aveau acte.
În total, 14 agenți economici au fost sancționați, iar valoarea amenzilor date ieri la halele Centrale din Ploiești se ridică la 7.000 de lei.

Controalele vor continua pe parcursul întregii luni, până la sărbătorile de Paști.

Back To Top