Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cezara cotofanaCezara Coțofană s-a stins din viață la 18 ani, miercuri dimineață. Era elevă a Colegiului „Mihai Viteazul" din Ploiești. Colegii și profesorii o cunoșteau ca pe o persoană plină de viață, voioasă, mereu pusă pe șotii cu prietenele.

Cezara Coțofană avea toate calitățile: era frumoasă, învăța bine (elevă la o clasa de matematică – informatică), era plăcută de prieteni și știa să se bucure de tot ce o înconjura, titrează max-media.ro.

Prietenele sale, de altfel, o descriu ca pe o întruchipare a veseliei, o tânără căreia îi plăcea să glumească, să se distreze, să meargă în excursii.

Din păcate, nu a mai apucat să-și vadă împlinite visele. O boală nedescoperită la timp, care a evoluat negativ, i-a pus capăt vieții.
Cezara Coțofană a început să se simtă rău în timpul simulărilor pentru bacalaureat. Era slăbită, o durea capul, făcea febră. A ajuns de mai multe ori la serviciile de urgență din Ploiești, cu aceste simptome, dar nu a primit un diagnostic exact.
Abia după ce a fost dusă la București, i s-a descoperit o endocardită – infecție a inimii, cauzată de bacterii (streptococi sau stafilococi).

În pofida tratamentului și a intervenției chirurgicale, starea fetei s-a înrăutățit, mai rfelatează max-media.ro.

Duminică, Cezara a început să aibă dureri mari de cap, pentru ca ulterior să intre în comă. După trei zile, miercuri, în jurul orei 10.30, inima tinerei a încetat să bată.

Familia, colegii, prietenii o deplâng și spun că nu merita să se întâmple așa ceva, dar că vor să păstreze doar amintirile frumoase.

Dumnezeu să o odihnească pe Cezara în liniște!

Mai multe AICI

Back To Top