Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

palatul administrativ ploiestiEmil Drăgănescu, șeful Direcției Județene de Pază din cadrul CJ Prahova, va ocupa temporar, prin detașare, funcţia de subprefect al judeţului Prahova, după ce fostul subprefect Rodica Paraschiv a fost numită la conducerea Prefecturii județului.

Noul subprefect s-a aflat în fruntea Direcției Judeţene de Pază Prahova din 2011, obținând această funcție în urma unui concurs.
Emil Drăgănescu a fost propus pentru ocuparea fotoliului de subprefect datorită experienței pe care o are în domeniul asigurării ordinii publice, în care și-a desfășurat activitatea la Poliția Comunitară Ploiești.

Potrivit declarației de avere, Emil Drăgănescu deține un teren de 2.200 de metri pătrați în satul Cocoșești, comuna Păulești, un apartament în Ploiești și un autoturism. Emil Drăgănescu are de achitat și un credit 28.000 de euro.

Postul de conducere a Direcției Județene de Pază va fi ocupat temporar, până la scoaterea la concurs, de către Gheorghe Curelea.

Noul subprefect Emil Drăgănescu va fi investit în funcție vineri, 4 aprilie, la ora 14.00.

Back To Top