Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

apa-nova-ploiestiÎn săptămâna dedicată programului „Şcoala altfel" din dorinţa de a le oferi elevilor şi tinerilor din Ploieşti o privire de ansamblu asupra modului de funcţionare a alimentarii cu apă a municipiului, dar şi pentru a-i forma spre un comportament responsabil faţă de mediu şi faţă de resursele de apă potabilă, Apa Nova Ploieşti organizează Zilele Porţilor Deschise.

Evenimentul va avea loc în zilele de miercuri - 9 aprilie, joi - 10 aprilie şi vineri - 11 aprilie, la Staţia de Producţie a Apei 23 August, între orele 10.00 – 16.00.

Elevii vor avea ocazia să vadă o parte din instalaţiile aferente procesului de producţie a apei (foraje, rezervoare şi pompe de apă), vor putea înţelege care este traseul apei de la sursa la consumatorul final şi care sunt etapele procesului de producţie care ne permit să asigurăm o apă potabilă de calitate.

De asemenea, aceştia vor vedea şi care sunt acţiunile întreprinse de Apă Nova Ploieşti pentru protejarea şi favorizarea dezvoltării biodiversităţii la Staţia de Producţie 23 August.

Pentru programarea unei vizite, şcolile şi cadrele didactice interesate să participe cu grupuri de elevi la Zilele Porţilor Deschise Apa Nova Ploieşti sunt rugate să contacteze la numărul de telefon 0244.407.639 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Back To Top