Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jailcrunchRomânia are peste 33 de mii de persoane în penitenciare și este pe primul loc în ceea ce privește numărul de condamnări definitive pentru trafic de persoane. Mai mult de trei la sută din numărul total al pușcăriașilor din țara noastră au fost condamnați pentru această infracțiune. Suntem urmați de Republica Moldova și Albania. Asta nu înseamnă, neapărat, că la noi sunt cei mai mulți traficanți de persoane ci poate arăta că poliția și parchetele își fac treaba mai bine decât în alte țări din arealul geografic acoperit.

RISE Project a lucrat, în cadrul Organized Crime and Corruption Reporting Project, la JailCrunch - un proiect de vizualizare a datelor care oferă o nouă perspectivă asupra criminalității din regiune. Proiectul pe care îl lansăm astăzi este și începutul unei serii de video interviuri cu oameni aflați în spatele gratiilor pentru diverse infracțiuni.

Click AICI pentru a accesa JailCrunch

Back To Top