Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

carne stricataOfiţerii Direcţiei de Investigarea Fraudelor din cadrul IGPR au efectuat, în cursul zilei de miercuri, un control care i-a vizat pe comercianţii de fructe şi produse congelate din Capitală şi şase judeţe, potrivit unor surse din Poliţie.

În urma controlului, o fabrică de mezeluri din Capitală a fost descoperită că funcţiona ilegal.

Potrivit informaţiilor ofiţerilor din cadrul IGPR, fabrica a fost descoperită în Sectorul 1 al Capitalei, iar aceasta funcţiona, conform anchetatorilor, complet ilegal. Autorităţile verifică dacă mezelurile produse au ajuns în supermarketuri şi dacă au fost inscripţionate cu brandurile unor firme cunoscute.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că fabrica respectivă a funcţionat, iniţial, în condiţii legale, până când administratorul acestuia a subînchiriat-o unei alte societăţi comerciale. Noii administratori ar fi continuat, însă, să producă mezeluri în mod ilegal.

La acţiune au fost implicaţi peste 100 de poliţişti, care au verificat achiziţiile intracomunitare de legume - fructe şi produse congelate, în mai multe complexe comerciale din judeţele Ilfov, Arad, Bihor, Giurgiu, Timiş şi Dolj, titrează mediafax.

Potrivit Poliţiei Române, într-o singură oră, în zona Capitalei au fost confiscate peste 10 tone de mărfuri şi au fost aplicate amenzi contravenţionale de peste 100.000.000 de lei. Este posibil ca produsele fabricate aici să fi ajuns şi la magazine din Prahova.

Este posibil ca produse fabricate aici să fi ajuns şi la magazine din Prahova. - See more at: http://www.jurnalulph.ro/news/8036-fabrica-ilegala-de-mezeluri-descoperita-la-bucuresti-alerta-si-in-prahova#sthash.iohprS7Z.wUMvjrJA.dpuf

 

Back To Top