Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

inundatii prahovaAutoritățile din Prahova a centralizat bilanţul inundaţiilor care au stricat sărbătorile Pascale pentru câteva zeci de mii de locuitori din judeţ.

Astfel, în ultimele zile, judeţul Prahova a fost sub incidenţa codului portocaliu hidrologic (începând cu 19 aprilie, ora 16.00, pentru râurile Prahova, Teleajen şi Cricovul Sărat) şi codului roşu hidrologic (începând cu 20 aprilie, ora 15.00, pentru râurile Prahova şi Teleajen).

Codul roşu a fost ridicat pe 20 aprilie, începând cu ora 23.00, când s-a revenit la cod portocaliu, care a fost ridicat luni, la ora 06.00.

Situaţia a fost monitorizată continuu în teren de conducerile Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale cărui efective au fost gata să intervină în punctele considerate a fi de risc major la inundaţie, a anunţat Prefectura Prahova. Potrivit bilanţului realizat de autorităţi, au fost afectate proprietăţi aflate în 13 localităţi, echipajele ISU fiind chemate să intervină pentru evacuarea apei din 16 gospodarii însumând aproape 18.000 mp, 8 locuinţe, 8 beciuri şi o anexă gospodăreasca.

Din păcate, a fost înregistrat un deces prin înecare în comună Bucov, cauzat, se pare, acţiunii imprudente a unui bărbat în vârstă de 39 de ani care a alunecat în albia pârâului Bucovel în ziua de Paşte. Corpul acestuia a fost găsit luni dimineaţa, la ora 06.30, de către echipajele ISU, la 300 de metri aval de locul accidentului (detalii AICI).

Deoarece lacul Paltinu avea un grad ridicat de umplere (94%), iar afluenţii aduceau debite superioare cantităţii de apă uzinată, duminică, la ora 17.00 s-a hotărât deschiderea golirii de fund a barajului, pentru evacuarea unui debit suplimentar de 12 mc/s. În prealabil, a fost înştiinţată populaţia din zonă.

Luni, cantitatea de apă evacuată prin golirea de fund a barajului a fost mărită, începând cu ora 11.00, la 33 mc/s, ISU acţionând concomitent, preventiv, la monitorizarea cotelor raului Doftana.

Situaţia din Prahova este în curs de a reintra în normalitate, neanunţându-se în perioada următoare fenomene meteorologice sau hidrologice periculoase, dar autorităţile judeţene sunt, în continuare, în stare de alertă, în vederea prevenirii oricăror incidente, anunță Prefectura Prahova.

Back To Top