Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Clasa-pregatitoareDupă încheierea celei de-a doua etape de înscriere în învățământul primar, în Prahova au rămas zeci de locuri libere în clasele pregătitoare chiar la școli căutate, în alți ani, de către părinți cu pretenții.

Potrivit planului de școlarizare pentru anul 2014-2015, în Prahova ar trebui să fie înscriși în clasa pregătitoare 6.480 de copii, însă pentru a rezolva și situațiile în care părinții copiilor care nu au împlinit 6 ani până la data de 31 august, planul de școlarizare pentru anul 2014-2015 prevede 7.040 de locuri, structurate în 302 clase.
Dacă în prima etapă, au fost înscriși 6.246 de copii, rămânând libere 794 de locuri, după cea de-a doua etapă de înscriere, au rămas neocupate aproximativ 640 de locuri, unele chiar la școli căutate din Ploiești, cum sunt „Mihai Eminescu", „Radu Stanian" sau „Nicolae Iorga".

Anul acesta nu va mai exista cea de-a treia etapă de înscriere în învățământul primar. Cu toate acestea, reprezentanții unităților care au aprobate, pentru anul școlar viitor, clase pregătitoare, sunt obligați să primească și să înregistreze orice solicitare de înscriere a copiilor chiar și după începerea anului 2014-2015, având în vedere că nivelul școlar primar face parte din învățământul obligatoriu.

Back To Top