Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

remus pricopieMinistrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a anunțat, recent, că Evaluările Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a, programate să înceapă pe data de 6 mai, vor fi amânate până la finalul lunii pentru ca și profesorii și elevii să aibă suficient timp să-și reintre în ritm după zilele libere și să se pregătească de teste.

Potrivit datelor Ministerului Educației, noul calendar al Evaluărilor Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a este următorul:

Clasa a II-a
- 2 iunie - Limba română - Scris-citit
- 3 iunie – Limba maternă - Scris-citit
- 4 iunie – Matematică

Clasa a IV-a
- 28 mai – Limba română
- 29 mai – Matematică
- 30 mai – Limba maternă

Clasa a VI-a
- 5 iunie – Limbă și comunicare
- 6 iunie – Matematică și Științe ale naturii

Decizia de amânare a evaluărilor naționale pentru clasele mici a venit după ce ministrul de resort, Remus Pricopie, a primit recomandări din partea pedagogilor de a permite cel puțin două săptămâni de pregătire pentru a se reintra în ritm, înaintea testărilor, după vacanța de Paști și minivacanța de 1 Mai.

Ministrul Educației a mai precizat, duminică, în cadrul unei vizite la Caransebeș, că, în ciuda îngrijorărilor, rezultatele la aceste evaluări naționale nu vor fi făcute publice și nici nu vor conta la admiterea pentru liceu. Subiectele vor fi unice pentru fiecare de învățământ și, spre deoasebite de proiectul inițial, nu vor mai avea loc două sesiuni. Testările se vor desfășura în sălile de clasă unde învață elevii și nu va fi nevoie de supraveghere video, ci numai de prezența a câte două cadre didactice în fiecare sală de examen.

Testările pentru copiii de clasa a II-a vor dura 25 de minute, iar cele pentru elevii de clasa a IV-a și a VI-a, câte o oră.

În Prahova, vor susține aceste testări aproximativ 20.000 de elevi.

Back To Top