Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieriÎn perioada 1-5 mai, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au fost solicitate să intervină pentru evacuarea apei din gospodăriile prahovenilor în urma in

Potrivit informaţiilor primite de la ISU Prahova, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină cu motopompe pentru evacuarea apei apei din 3 gospodării din municipiul Câmpina, pe străzile Popa Şapcă, Vasile Lucaci şi Calea Doftanei. În data de 4 mai pompierii au evacuat apa din 3 beciuri în localităţile Breaza, Sinaia şi Câmpina. Duminică, 5 mai, aceştia au mai intervenit pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă particulară în localitatea Vălenii de Munte şi o gospodărie în localitatea Băicoi.

De asemenea, ISU Prahova a intervenit în perioada 2-3 mai pentru stingerea a două incendii produse în comunele Lipăneşti şi Valea Călugărească.

Potrivit datelor, în data de 2 mai pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru pentru stingerea unui incendiu izbugnit la o casă particulară din Lipăneşti. Aceştia au reuşit să salveze bunuri în valoare de aproximativ 300.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 15.000 de lei.

Un alt incediu a avut loc în comuna Valea Călugărească pe 3 mai, unde, din informaţiile primite, pagubele înregistrate s-au ridicat la 50.000 lei.

Back To Top