Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul judetean ploiestiMinisterul Sănătăţii a demarat începând de luni, 5 mai, controale la 77 de spitale din ţară. Potrivit ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu verificările vizează contractele încheiate de unităţile sanitare, dar şi corectitudinea serviciilor medicale.

O echipă de control a ajuns şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti – Secţia de Chirurgie Plastică. Reprezentanţii ministerului verifică dacă au fost efectuate operaţii estetice, care ar fi putut fi decontate fraudulos prin Casa de Asigurări de Sănătate.

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi cei ai Casei de Asigurări de Sănătate Prahova vor rămâne în control pentru mai multe zile la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Controlul din Ploieşti este efectuat la nivelul mai multor secţii, respectiv Chirurgie Plastică – Secţia Arşi, ORL şi Compartimentul de Obstetrică Ginecologie, potrivit phon.ro.

Citeşte şi Ordin CNAS: Controale în spitalele din toată ţara. Sunt vizate secţiile de chirurgie

 

Back To Top