Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dezinsectieÎncepând de marți, 27 mai, până joi, 29 mai, în mai multe zone din Ploiești vor fi realizate acțiuni de dezinsecție pentru combaterea căpușelor. Nu vă lăsați copiii să se joace în iarbă!

Acţiunile de dezinsecţie se vor desfășura la unităţile de învăţământ şi unităţile sanitare, la locurile de joacă, în parcuri şi în zona centrală. De asemenea, ca urmare a sesizărilor primite de la ploieșteni prin Dispeceratul permanent al municipalităţii, 0244.984, se vor aplica tratamente pentru combaterea căpuşelor și în cartierul Mimiu, pe străzile Văii, Fragilor, Vintileanca, Democraţiei, Aleea Şcolii, etc.

Pentru că acțiunile de dezinsecție înseamnă stropiri cu substanțe foarte toxice, ploieştenii sunt atenționați să nu lase copiii să se joace în iarbă, atunci când se află în parcuri sau zonele verzi din apropierea unităților de învățământ.

Dezinsecția este realizată de către SC Coral Impex SRL, operator contractat de Primăria municipiului Ploiești prin Regia Autonomă de Servicii Publice.

Back To Top