Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accidentSâmbătă, în jurul orei 20.00, a avut loca un accident grav pe DN1B, pe raza localității Valea Călugărească. O mașină s-a răsturnat în afara șoselei. Poliția face încă cercetări, din primele informații oferite de oamenii legii reiese că o persoană ar fi decedată. Revenim cu amănunte

Update: O minoră de 14 ani a decedat în urma accidentului. Victima a încetat din viață la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Bărbatul care era la volan, un tânăr de 22 de ani, a fost dus la spital. În urma investigațiilor s-a stabilit că nu are nevoie de internare, starea sa nefiind una gravă. Reprezentanții Poliției Prahova spun că, din primele cercetpri efectuate rezultă că șoferul a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed, a lovit un gard de pe marginea drumului și s-a răsturnat.

În urma controlului etilotest efectuat asupra sa a rezultat că barbatul nu consumase băuturi alcoolice. Oamenii legii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Acesta va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Martori oculari declară că la locul accidentului a venit o femeie îmbrăcată în mireasă care este posibil să fi avut o relație apropiată de rudenie cu victima. Revenim cu amănunte.

Update: Martorii spun că mireasa ar fi mama fetiței decedate

Back To Top