Categorie: Actual

fertilizare-udare floriÎn zilele următoare, în Ploiești, va începe fertilizarea materialului dendro-floricol de pe spațiile verzi. Pentru că una dintre condițiile acestei proceduri este solul umed, angajații SGU vor stropi florile cu substanțe speciale chiar și pe timp ploios.

 

Stropirea plantelor pentru fertilizare necesită sol umed, explică reprezentanții Societății de Gospodărire Urbană Ploiești.

„În perioada următoare, personalul specializat al societăţii noastre va derula activităţi de fertilizare a materialului dendro-floricol de pe spaţiile verzi din oraş. Aceste activităţi implică folosirea cisternelor din dotarea societăţii, substanţele fertilizante aplicându-se prin stropire. De asemenea, pentru obţinerea unui rezultat optim, aplicarea fertilizantului se realizează pe solul bine umezit, profitându-se astfel de precipitaţiile abundente din ultima perioadă. Precizările de mai sus sunt necesare în scopul înlăturării confuziilor legate de activităţile de fertilizare şi de udare a materialului dendro- floricol, acestea fiind distincte", transmit reprezentanții Societății de Gospodărire Urbană Ploiești.

Back To Top