Categorie: Actual

dacia-logan-10aniDacia a lansat joi, 19 iunie, o ediţie specială a modelului Logan, creată exclusiv pentru piaţa românească, cu ocazia aniversării a 10 ani de la prezentarea primului Logan.  Denumit sugestiv "Logan 10 ani", autovehiculul vine cu dotări speciale precum aer condiţionat automat, comenzi ale geamurilor electrice montate şi pe portiere, semnalizări integrate în oglinzile laterale, jante speciale şi un sticker specific pe montantul (stâlpul) C, faruri dublu optice şi o plăcuţă metalică ce conţine logo-ul special al seriei limitate, pe pragurile din faţă.

Această versiune specială are la baza echiparea de top a Logan, Laureate. Pe lângă elementele enumerate mai sus, Logan 10 ani mai are ornament de culoare neagră pentru portiere, stopuri uşor fumurii, bagheta de decor neagră pentru bara de protecţie spate, jante din oţel de 16 inch cu aspect Dark Metal care imită jantele din aliaj uşor.

Spaţiul interior beneficiază de o tapiţerie şi o ambianţă nouă, precum şi de o planşa de bord complet schimbată, de culoare Noir Brillant, aeratoare centrale dreptunghiulare, cu contur crom satinat, spaţiu de depozitare închis în partea superioară a planşei de bord.

De asemenea mânerele pentru uşile faţă au aspect Noir Bleute Brillant.

Printre echipamentele optionale se regasesc sistemul Media Nav cu harta Europei si regulatorul cu limitator de viteza (cruise control), alaturi de volanul imbracat in piele.

Seria limitată va fi echipată cu două tipuri de motorizări: un propulsor pe benzină (1.2 16V 75 CP) şi un altul pe motorină (1.5 dCi 75 CP). Paleta de culori disponibilă rămâne cea valabilă pentru actuala gama Logan.

În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt de 9.400 Euro (TVA inclus) în cazul motorizării pe benzină şi de 11.300 Euro (TVA inclus) pentru motorizarea diesel.

Comenzile sunt preluate începând de joi, 19 iunie, în toată reţeaua de dealeri Dacia din România.

Mai multe AICI

Back To Top