Categorie: Actual

protest studenti regieMai multe zeci de studenți din Regie și-au petrecut noaptea de Sânzâiene în corturi, în fața căminelor studențești, în semn de protest faţă de închiderea căminelor pe timpul verii. Tinerii susţin că vor să rămână în Capitală şi în vacanţă pentru a se angaja şi a face practica de specialitate, dar nu au unde să locuiască.

Studenţii îşi doresc să îşi petreacă vara în Capitală pentru a putea munci, însă Universitatea din Bucureşti plănuieşte să închidă căminele, fără a avea motive bine întemeiate. Tinerii protestatari spun că vor rămâne în corturi să doarmă, cât timp va fi nevoie, până li se va rezolva problema.

Reprezentanţii Universităţii susţin că au luat decizia de a închide căminele pentru că grupurile sanitare trebuie renovate, iar saltelele trebuie schimbate. Studenţii spun, însă, că acestea sunt doar pretexte pentru că nimeni nu face reparații sau renovări.

Tinerii susţin că au făcut multe demersuri la conducerea Universităţii Bucureşti pentru a cere ajutor, dar acestea nu au avut niciun rezultat.

Studenţii sunt hotărâţi să protesteze şi în zilele următoare.

Mai multe AICI

 

Back To Top