Categorie: Actual

adr munteniaÎn data de 8 iulie 2014, Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia va organiza o selecţie pentru angajarea, pe perioada vacanţei de vară, a unor studenţi care urmează cursurile unei facultăţi economice, tehnice sau echivalent, în ani terminali. Aceştia vor lucra pe bază de contract individual de muncă, pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza, pe data de 8 iulie, o selecţie pentru angajarea unor studenţi care urmează cursurile unei facultăţi economice, tehnice sau echivalent, în anii terminali, pe perioada vacanţei de vară. Studenţii vor lucra pe baza unui contract individual de muncă, pe durată determinată.

Acest program, destinat studenţilor, a ajuns deja la al şaselea an de desfăşurare. Prin această iniţiativă, ADR Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. De asemenea, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor.

În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor.

Selecţia studenţilor se va face pe baza CV-urilor (CV Europass). Pentru a participa la selecţie, doritorii studenţi trebuie să depună CV-ul Europass, însoţit de o adeverinţă, care să ateste faptul că au statutul de student şi urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior - studii la zi, în ani terminali, cuprinzând şi precizarea expresă a perioadei de vacanţă.

Documentele solicitate pentru angajare se vor putea depune până în data de 7 iulie 2014, ora12:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, din Călăraşi. Persoană de contact: Ioana Mâţu, şef Birou Resurse Umane; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; telefon: 0242/331.769. Interviul la care vor fi chemaţi candidaţii selectaţi va avea loc în data de 8 iulie 2014, ora 10:00, la sediul central al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

Mai multe detalii puteţi afla accesând pagina de web a Agenţiei: www.adrmuntenia.ro

Back To Top