Categorie: Actual

KELEMEN HUNOR PREZIDENTIALE„Mi-am asumat această propunere a organizaţiilor şi mă onorează", a declarat Kelemen Hunor.

„Considerăm că în 2014 avem toate argumentele pentru a veni cu un candidat propriu la alegeri. Niciun partid românesc nu are niciun program şi nici un candidat nu reprezintă interesele comunităţii maghiare. Am analizat toate argumentele pro şi contra şi am ajuns la concluzia că trebuie să avem un candidat la aceste alegeri prezidenţiale. În urma propunerilor făcute de organizaţii, s-a decis să fiu eu candidat în 2014 la alegerile prezidenţiale".

În locul său, la conducerea Ministerului Culturii, a fost propusă Rozalia Biro. Senator UDMR din 2012, asupra ei planează suspiciunea unui conflict de interese privind un contract de închiriere între Primăria Oradea și o Fundație a cărei coordonator este chiar Rosalia Biro.

Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, declara luni, pentru Mediafax, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că a stabilit cu acesta că se va retrage din funcţiile de ministru al Culturii şi cea de vicepremier, începând cu 1 august, iar până atunci se va ocupa de problemele curente ale ministerului şi de rectificarea bugetară.

MAI MULTE AICI

 

Back To Top