Categorie: Actual

plimbare cotroceni antenaPrahova se află printre primele locuri în țară în ceea ce privește chemarea în stradă, „la plimbare" a Antenei 3. În fața Prefecturii Prahova s-au strâns o sută de persoane care au manifestat „pentru supraviețuirea Antenei 3". Aproximativ o sută de persoane, majoritatea în vârstă, au ieșit în centrul Ploieștiului. Reamintim că în București s-au înregistrat incidente, mai mulți jurnaliști fiind agresați de persoane prezente la chemarea Antenei 3.

Surse din Ministerul de Interne arată numărul de participanţi din celelalte judeţe: Braşov – 100 de participanţi, Bihor – 15 participanţi, Arad – 30 participanţi, Prahova – 100 de participanţi, Suceava – 30 de participanţi, Galaţi – 30 de participanţi, Constanţa – 17 participanţi, Neamţ – 40 participanţi, Dolj – 40 participanţi, Sibiu – 70 participanţi, Cluj – 30 participanţi, Gorj – 70 participanţi, Bacău – 25 participanţi, Timiş – 100 participanţi, Iaşi – 15 participanţi, Argeş – 30 participanţi, Vâlcea – 15 participanţi, Mureş – 30 de participanţi.

Reamintim că reprezentanții Antena 3 afirmă continuu, la televizor, că DNA vrea să confiște postul. În mod voit incorect, vedetele Antena 3 eludează adevărul: postul de televiziune nu are nicio legătură și implicare în dosarul ICA, în care este condamnat Dan Voiculescu, postul de televiziune plătind chirie către societatea care deține clădirea.

Astfel, clădirea urmează să intre în posesia statului, odată cu demersul de recuperare a prejudiciului stabilit de instanță în dosarul ICA, societatea Antena 3 SA, deținătoarea licenței de emisie și a aparaturii postului neavând nicio calitate procesuală în dosar.

Totuși, Antena 3, prin reprezentanții acesteia, a instigat la organizarea unei „plimbări”, eveniment care s-a soldat cu momente anarhice, în care mai mulți jurnaliști au fost agresați de persoane în vârstă care veniseră „să apere Antena”, așa cum au fost chemate de vedetele postului prin apelul amintit mai devreme.

Back To Top