Categorie: Actual

scandal suporteri petrolulMai mulţi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au ajuns la Poliție duminică, după ce au lovit mai multe persoane şi au provocat distrugeri în incinta unui centru comercial din Pitești.

Cei 45 de suporteri prahoveni mergeau cu un autocar pentru a asista la partida dintre CSU Craiova şi Petrolul Ploieşti. Băieții au oprit în parcarea unui centru comercial aflat pe DN 65B, în zona de sud a municipiului Piteşti.

„Din primele cercetări a reieşit că persoanele în cauză au pătruns în incinta centrului comercial, au vandalizat un stand de băuturi, au lovit mai multe persoane, apoi au spart geamul unui autoturism aflat în parcare", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Mădălina Sima.

Toate persoanele care făceau parte din grupul de suporteri au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, pentru audieri.

„Pe baza declaraţiilor martorilor şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere se va stabili gradul de implicare al fiecărei persoane în incidentele produse şi se vor dispune măsurile legale", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Mai multe AICI

 

Back To Top