Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

zona hale ploiestiBiroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a propus Comisiei Municipale pentru transport și Siguranța Circulației modificarea sensurilor de de circulație pentru opt străzi din Ploiești.

Iată propunerile:

ZONA HALELOR CENTRALE

- Strada Gheorghe Doja - sens unic de la intersecţia cu strada Romană către intersecţia cu strada George Coşbuc.

- Strada G-ral Vasile Milea – sens unic de la intersecţia cu George Coşbuc/Gheorghe Doja până la intersecţia cu strada Emil Zola.

- Străzile Emil Zola şi Erou Călin Cătălin – sens unic de la intersecţia cu strada Vasile Milea până la intersecţia cu străzile George Coşbuc/Ştefan Greceanu.

- Strada Romană – sens unic de la intersecţia cu strada George Coşbuc până la intersecţia cu strada Gheorghe Doja.

Prin aceste modificări, ar fi creat un circuit cu un singur sens în jurul Halelor Centrale care ar permite fluidizarea traficului rutier în cea mai aglomerată zonă din municipiu.

ALTE MODIFICĂRI

- Strada Vlad Ţepeş – sens unic de la intersecţia cu Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino până la intersecţia cu strada I.L. Caragiale.

- Strada Buna Vestire - sens dublu de la intersecţia cu strada Avram Iancu până la intersecţia cu strada Bagdazar.

- Strada Avram Iancu - sens dublu de la intersecția străzii Mihai Bravu până la intersecţia cu strada Buna Vestire.

- Strada Dr. Bagdazar - sens dublu - de la intersecţia cu strada Buna Vestire până la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu.

Mai multe AICI 

Back To Top