Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rechizitePână la finalul lunii septembrie, voluntarii Asociației pentru Educație NonFormală vă așteaptă la Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga" din Ploiești pentru a dona rechizite. Este vorba despre campania „Cutia cu rechizite", în sprijinul copiilor din clasele mici, care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

Puteți dona, la sediul Bibliotecii Județene „Nicolae Iorga" din Ploiești creioane colorate, carioci, acuarele, pensule, caiete, rigle si echere, gume de șters, pixuri si stilouri, penare, hârtie si cartoane colorate, blocuri de desen, pensule şi acuarele. De asemenea, puteți dona cărți pentru copii de vârste mici.
Campania are scopul de a susține educația și este destinată strângerii de rechizite pentru elevii din ciclul primar care provin din familii cu posibilități materiale scăzute.
Toate donațiile vor ajunge la copiii defavorizați, iar donatorii vor primi pe e-mail fotografiile celor ajutați.
PROGRAMUL DE COLECTARE a rechizitelor și cărților este: luni - vineri, între orele 09.00 – 19.00 şi sâmbătă între prele 09.00 – 13.00.
Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Ștefi Ionescu

Back To Top