Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

angajareRomtelecom şi Cosmote au trecut, de luni, sub un nou brand: Telekom. Compania deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom au sute de joburi disponibile în toată ţara.

Noua firmă a scos la concurs numeroase posturi disponibile în toată țara. Cele mai multe sunt pentru agenţi de vânzări pentru perioadă nedetrerminată, transportul pe teren fiina asigurat de către angajator. Telekom asigură și pregătire profesională teoretică și practică iar principala atracțșie este un comisionde minim 100 de lei pentru fiecare client nou abonat.

Cerinţele minime sunt cel puțin studii medii și aptitudini de operare PC, bune abilități de comunicare și capacitate de lucru în echipă, orientare către rezultate și disponibilitate de muncă în teren, titrează realitatea.net

Permisul de categorie B și studiile comerciale în domeniul comercial/tehnic constituie avantaje.

Experienţa cerută este de minim un an în domeniul comercial-vânzări sau domeniul IT/telecom.

De asemenea, prin compania Deutsche Telekom Business Services, nemţii recrutează și vorbitori de limbi străine: croată, sârbă, greacă, olandeză, macedoniană.

VEZI AICI POSTURILE DISPONIBILE ÎN PRAHOVA

 

Back To Top