Categorie: Actual

hackeri site spartVineri dimineață, site-ul Poliției Române nu a putut fi accesat. Portalul a fost spart de hackerii de la Anonymous care au postat un mesaj însoțit de melodia „România trezește-te!".

„Vă salutăm Domnilor. Noi suntem Anonymous. Noi suntem Legiunea. Noi suntem POPORUL ROMÂN sau desigur „ciumpalacii". România, TREZEȘTE-TE!", au scris hackerii de la Anonymous.

În jurul orei 11.30, site-ul Poliției Române era, în continuare, nefuncțional.

„În această dimineață, la deschiderea site-ului de internet al Inspectoratului General al Poliției Române a apărut o postare neautorizată. Menționăm faptul că a fost afectată doar interfața site-ului public al I.G.P.R., nu și conținutul acestuia. Nu au fost modificate sau sustrase informații. Specialiștii I.G.P.R. au luat măsuri de a înlătura mesajul respectiv. Incidentul face obiectul unor investigații efectuate de ofițerii specializați în combaterea criminalității informatice. Site-ul de internet conține date și informații publice, nefiind conectat la bazele de date ale Poliției Române", se arată în comunicatul transmis către Digi24.

 

Back To Top