Categorie: Actual

ANI 2Agenția Națională de Integritate a constatat, în cazul a 29 foști sau actuali manageri de spital, șefi de secție / serviciu și foști sau actuali directori medicali din mai multe județe ale țării, pentru care au fost încheiate un număr de 38 rapoarte de evaluare, încălcarea regimului juridic al incompatibilităților și al conflictelor de interese de natură administrativă și penală, printre care și patru manageri de spital din Prahova. Este vorba de:

Cătălin Vişean, manager al Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti - acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 decembrie 2010 - 30 aprilie 2012, întrucât a deţinut simultan şi funcţia de consilier pe probleme sociale în cadrul Biroului parlamentar al deputatului Sever Voinescu.

Gabriel Ţintărescu, manager al Spitalului de Psihiatrie Voila din Câmpina - se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 1 noiembrie 2013, întrucât are şi funcţia de manager de proiect în cadrul unei societăţi comerciale.

Constanţa-Alina Filip, manager al Spitalului Orăşenesc Sinaia - se află în stare de incompatibilitate din 8 iulie 2010, întrucât deţine şi funcţia de administrator la două societăţi comerciale.

Lidia Râjnoveanu, managerul Spitalului de Ortopedie şi Traumatologie Azuga -  se află în stare de incompatibilitate începând din 15 decembrie 2009, întrucât exrcită şi funcţia de medic în cadrul Spitalului Orăşenesc Sinaia şi, respectiv, în cadrul unei societăţi comerciale.

Vezi AICI lista celor 29 de manageri de spital, şefi de secţie şi directori care au fost găsiți incompatibili sau în conflict de interese

Back To Top