Categorie: Actual

victime mal surpatAccident grav, astăzi, la o exploatare de cărbune din localitatea prahoveană Filipeștii de Pădure. Un mal de pământ s-a surpat peste doi bărbați aflați în zonă. Una dintre victime a murit la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Imediat după accident, victimele în stare foarte gravă au fost scoase de sub o cantitate uriașă de pământ. Se pare că cei doi bărbați se aflau la furat de cărbune.

Unul dintre bărbați, având 33 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Ploiești, dar nu a mai putut fi salvat. „O victimă în vârstă de 33 de ani a fost adusă la urgențe, în stop cardio respirator. I-au fost aplicate toate manevrele de resuscitare, dar, în urmă cu scurt timp, bărbatul a fost declarat decedat", a declarat, pentru Actulalitatea Prahoveană, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Andrei Ilinca.

Cealaltă victimă, un băiat de 19 ani, se află în stare stabilă, iar în prezent este supus investigațiilor medicale. „Este conștient, stabil", ne-a mai spus medicul.

Ambii bărbați erau domiciliați în comuna Măgureni.

Back To Top