Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caloriferAnaliză serioasă la Consiliul Judeţean Prahova pe tema Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) al Ploieștiului.

Consiliul Judeţean Prahova a elaborat şi aprobat Planul de Dezvoltare Durabilă a Judeţului pentru perioada 2014 – 2020, document de bază care stabileşte direcţiile şi priorităţile de dezvoltare pentru perioada menţionată. Planul elaborat conţine un portofoliu de 888 propuneri de proiecte, reprezentând nevoile identificate la nivelul tuturor comunităţiilor locale prahovene.

Printre proiectele prioritare ale judeţului se regăsește și „Modernizarea reţelei termice primare şi secundare a Municipiului Ploieşti şi a coşului de fum nr. 2 de la SACET Ploieşti, proiect ce se va realiza în cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Local Ploieşti şi operatorul Dalkia Termo Prahova.

Proiectul are în vedere înlăturarea tuturor pierderilor de pe traseu şi modernizări tehnologice care vor avea ca efect îmbunătăţirea substanţială a eficienţei energetice.

Intrarea în sezonul rece a dus la o analiză serioasă a autorităților Prahovene pe tema SACET. Astfel, preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, şi primarului municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, au convocat o şedinţă pentru a lămuri problemele principale din sezonul de iarnă 2014 – 2015.

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma a declarat că trebuie găsită o soluţie de urgenţă pentru consolidarea coșului SAGET, aflat pe lista construcţiilor afectate de cutremure.

Potrivit observatorulph.ro, coşul trebuie reabilitat pentru că riscă să se prăbuşească la cel mai mic cutremur. Numai că valoarea estimată a lucrărilor este de circa trei milioane de euro. Coşul este construit în 1974 şi are o încălţime de 120 m.

CITEȘTE ȘI: PREGĂTIRI PENTRU SEZONUL RECE: Prima analiză asupra aprovizionării cu energie termică a Ploieștiului

Back To Top