Categorie: Actual

iohannis aclMâine, între orele 17.00 -19.00, ACL organizează un miting electoral, în parcarea dintre Palatul Culturii şi Palatul Administrativ, unde se estimează că vor participa aproximativ 5.000 de oameni. Comisia de avizare a manifestărilor publice a dat aviz favorabil pentru mai multe manifestări la Ploieşti.

Startul vizitelor electorale a fost dat de Monica Macovei. Candidatul independent la președinția României a fost prezent marți, 7 octombrie, la Ploiești, pentru o întâlnire cu alegătorii săi, detalii AICI.

Macovei este urmată de candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis. Acesta se va afla mâine, 9 octombrie, între orele 17.00 - 19.00, la Ploiești, unde va avea loc un miting electoral în fața Palatului Administrativ. Potrivit surselor, la acest miting sunt așteptați aproximativ 5.000 de oameni.

În următoarele trei weekend-uri sunt aprobate mai multe manifestări publice, în semn de protest faţă de exploatarea de la Roşia Montană. Acţiunile au loc pe 11 octombrie, în Parcul Mihai Viteazul, pe 19 octombrie, în Parcul Andrei Mureşanu şi pe 25 octombrie, în Parcul de la Sala Sporturilor Olimpia. Protestele au loc între 16.00 şi 19.00. La aceste acţiuni se estimează că vor participa circa 20 de persoane.

Sursa: observatorulph.

Back To Top