Categorie: Actual

mascati 2Poliţiştii prahoveni efectuează la această oră 17 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite că ar fi comis furturi din locuinţe, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei. 25 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri, anunță IPJ Prahova într-un comunicat trimis presei.

În această dimineaţă, poliţiştii Poliției Municipiului Ploiești și ai Secțiilor de Poliție Rurală și Urbană, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Prahova, efectuează 17 percheziţii domiciliare în Ploiești, Urlați și Mizil, județul Prahova.

Percheziţiile se efectuează la persoane bănuite de furturi din locuinţe, prejudiciul cauzat fiind estimat, până în prezent, la aproximativ 100.000 de lei.

Totodată, vor fi conduse la sediul I.P.J. Prahova 25 de persoane, pentru audieri.

Activităţile vizează depistarea persoanelor implicate, care acționau în municipiul Ploiești, precum şi depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.

UPDATE: opt persoane reținute

La data de 5 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti şi Secţiilor de Poliţie Rurală şi Urbană, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Prahova, au efectuat 17 percheziţii domiciliare în localităţile Ploieşti, Urlaţi şi Mizil, din judeţul Prahova.

Percheziţiile au vizat persoane bănuite de furturi din locuinţe, care ar fi săvârşit mai multe fapte de acest gen pe raza municipiului Ploieşti, precum şi depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte.

Prejudiciul cauzat prin faptele săvârşite a fost estimat, până în prezent, la aproximativ 100.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.500 de lei, mai multe ceasuri, testere auto și contracte de amanet.

8 persoane, bănuite în cauză, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

{avsplayer videoid=47 width=690 height=400}

Back To Top